Informasjon om dialogmøte om korona-tiltak rettet mot innvandrermiljøer

I dag la regjeringen fram nye tiltak for å få tilbake kontrollen på smittespredningen av koronaviruset, og holder i kveld dialogmøte om korona-tiltak rettet mot innvandrermiljøer.

På regjeringens pressekonferanse i dag 5. november ble det presentert en rekke nasjonale tiltak for å få tilbake kontrollen på smittespredningen av koronaviruset.

Tolkeseksjonen i IMDi har i samarbeid med Helsedirektoratet gjort viktig innsats for å få pressekonferansen tolket på ulike språk. Opptakene på urdu, polsk, arabisk og engelsk vil foreligge i løpet av kvelden på regjeringens nettsider.

Se pressekonferansen på regjeringen.no https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pressekonferanse-om-koronasituasjonen6/id2783415/

 

Les mer om de nye tiltakene på helsenorge.no https://www.helsenorge.no/koronavirus/nye-koronatiltak-fra-5-november/

 

I tillegg til pressekonferansen har statsminister Erna Solberg invitert et utvalg av organisasjoner av og for ulike innvandrergrupper til et digitalt dialogmøte i kveld kl. 20. Bakgrunnen for møtet er den langvarig høye og økende korona-smitten blant flere innvandrergrupper. Formålet er å be om hjelp til å nå bedre ut med budskap om korona-smitte, sykdom og tiltak for å stanse spredningen av pandemien.

Se dialogmøtet på regjeringen.no https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/dialogmote/id2783609/

 

Check Also

Bruk munnbind