Kunst utstilling på Sisa torsdag 29 oktober kl 1900

Utstilling Torsdag 29 oktober kl. 1900

Sisa har vært så heldig å få til en utstilling med Andreas Holtung. Vi har lenge jobbet med å få til en utstilling og denne gang fikk vi det til. Vi setter stor pris på Holtung sine arbeider og gleder oss naturlig nok til å dele han med Altas befolkning. I tillegg vil Josef Halse og Iŋgor Ántte Áilu Gaup lage spesial skrevet musikk til åpningen. Dermed vil flere kunstformer smelte sammen og gi en total opplevelse.

Vi håper at Altas befolkning kommer og opplever dette sammen med oss. Vi tror dette vil bli en fantastisk spennende opplevelse.

Daiddafoanda, Alta kommune kulturavdelinga og Troms og Finnmark fylkeskommune har gitt oss støtte slik at vi kan presentere dette i tillegg til at vi også vil lage flere spennende utstillinger i tiden som kommer.

Sisa ønsker å vise kunst til en bredere lag av befolkningen. Spesielt viktig er det å vise kunst til den yngre generasjonen. Vi har ved flere anledninger invitert ungdommer til Sisa. I tillegg har vi skapt mobile utstillings gallerier som vil være der folk er. Vi har nettopp vært i Honningsvåg der vi lage en slik mobil utstilling med anerkjente samiske kunstnere. Dette ble en stor suksess.

Utover høsten vil Sisa dukke opp på ulike steder med kunst utstillinger slik at folk får oppleve kunst.

Check Also

Julegløgg og mimrestund for SISA

Kjære Sisa venner Tusen takk for at dere tok dere tid å mimre sammen med …