Trafikksikkerhets prosjekt

Kultursenteret Sisa fra Alta avsluttet sitt trafikksikkerhets prosjekt på Soria Moria i Hammerfest fredag 2. november. Prosjektet er finansiert av Trygg Trafikk og Statens Vegvesen. Vi har vært i Burfjord, Alta, Øksfjord og fredag i Hammerfest.

Vi må få takke alle på Soria Moria for en fantastisk varm og fin mottakelse vi fikk. Det er alltid godt å komme til dere. Hyggelige folk, lek og latter preger bygget.

Dere er bare suverene!

Så må vi også nevne den fine ordføreren Alf E Jakobsen i Hammerfest. For en fantastisk herlig mann du er. Vi driver ikke valgkamp men under mottoet «æres den som æres kan» må vi få si at vi sjelden har sett en så oppriktig engasjert mann. At du stiller i dress og ordfører kjede viser respekt overfor en gruppe mennesker som absolutt fortjener nettopp respekt. At du satte av så mye tid og valgte å bli under hele arrangementet berører oss. Vi synes du er en utrolig flott mann. Det er mange som kan lære av deg.

Du fikk overrakt et kunstverk fra en av Soria Morias og Hammerfest mest begavede kunstnere Jannicke Norheim. At du kvitterte med å tilby utstillingsplass på Rådhuset eller hvor kunstneren selv møtte ønske varmer våre hjerter og vi oppfordrer alle i Hammerfest til å se dette flotte kunstverket. Kanskje vi til og med kan få se mer av hennes kunst i Hammerfest. Hun har tidligere hatt utstilling på Kultursenteret Sisa i Alta, men nå er det absolutt på tide å vise flere av kunstnerens bilder i Hammerfest. Kanskje hun kunne hatt en utstilling på Rådhuset?

Takket være deg Jannicke, ordføreren, Korinn og alle de engasjerte og flotte menneskene på Soria Moria fikk prosjektet til Trygg Trafikk og Statens Vegvesen en verdig avslutning.

Check Also

Julegløgg og mimrestund for SISA

Kjære Sisa venner Tusen takk for at dere tok dere tid å mimre sammen med …