Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #5

Gjorde historie i sleden!

I 2014 fikk Adham seg en tur med en av hundesledene fra Alta sentrum og opp til Jotka med Finnmarksløpet. I år har Bjørkmanns sørget for at det er selveste Linn sin tur til å skinne. Og Linn tar alltid jobber hun får tildelt veldig seriøst og har snakket om denne turen på inn-og utpust de siste to ukene.

https://youtu.be/b98tNQuS_BY

I think you’re beautiful

 

Denne studenten gjorde et sosialt eksperiment der hun lot som at hun skulle ta bilder av medstudentene sine, mens hun egentlig filmer dem. Hun forteller at hun tar bilder av noe hun synes er vakkert, og filmer deres reaksjon. Det hun vil få ut av dette er en oppfordring til at vi alle tar oss tid i hverdagen til å gi hverandre komplimenter. Se så mye vakrere de blir i det smilet brer seg i ansiktene deres!

Se filmen

Bossekopfestivalen avslutter med kortreist musikk!


Cinematic World er et kjært altaband fra 80 og 90-tallet. I år lar bookingsjef Stig Anton Eliassen guttene få avslutte hele festivalen på hovedscenen. Vi håper og tror de vil vise oss at man ikke trenger å leite etter band langt ute i verden for å gi publikum valuta for pengene.. [Les mer...]

 

Finn mer om Sisa

Da Sisa ble etablert 18 oktober for 10 år siden var ideen å bygge en sosial møteplass i Altasamfunnet hvor mennesker med ulike bakgrunn kunne møtes og bli kjent med hverandre.
Behovet for et uformelt møtested var viktig og det viste seg at mange lokale lag og foreninger manglet lokaler til sine aktiviteter.

Les mer

Nyhetsbrev abonnement

[newsletter]

Kom på besøk

Check Also

Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #12

BossekopmarkedetDen eldste boplassen i Alta er Bossekop, hvor helleristnigner dokumenterer at det her har vært …