Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #3

Hyller gamle helter med kunst

Sisa startet i fjor et kunstprosjekt som går ut på å portrettere tidligere Bossekop-personligheter som bemerket seg litt ekstra i samfunnet. De første som ble valgt ut til å bli hyllet er «Anton i fjæra», som pleide å stå utfor Samvirkelaget og selge sild, blant annet fordi han hadde fått lov til det av lennsmannen selv om det egentlig ikke var lov. Og så har vi «Kjeldsberg», eier av den gamle og kjære kiosken i Kjeldsbergbygget. Begge to er plassert der de pleide å stå før i tiden.

https://youtu.be/TN1-JHVSaJ0

Verdien av å bli sett

 
https://www.youtube.com/embed/6f45Fzv1Mws?rel=0?ecver
Vi har alle behov for å bli sett, hørt og få bekreftelse på at det vi gjør er bra. Vi har alle våre egne måter å lære best på. Denne videoen viser fram en fin side av temaet som er veldig omdiskutert, hvor mye skal en lærer og en læreplan ta hensyn til individet? Klarer vi å få til en konkurranse i Altaskolene om hvem som har det beste klassemiljøet? Er det noen skoler og lærere som tør å ta utfordringen med å lage «verdens beste klassemiljø»

Her finner du kremen av servicefolk


Vårt kjære Narvesen her i Bossekop ble i januar hedret av Norsk Tipping som «Årets kremer, 2016». De er altså ikke bare kjent over hele Norge for sin gode softis, men sees på Norsk Tipping på som en ekstra aktiv og engasjert kommisjonær. [les mer ,,,]

 

Finn mer om Sisa

Da Sisa ble etablert 18 oktober for 10 år siden var ideen å bygge en sosial møteplass i Altasamfunnet hvor mennesker med ulike bakgrunn kunne møtes og bli kjent med hverandre.
Behovet for et uformelt møtested var viktig og det viste seg at mange lokale lag og foreninger manglet lokaler til sine aktiviteter.

Les mer

Nyhetsbrev abonnement

[newsletter]

Kom på besøk

Check Also

Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #12

BossekopmarkedetDen eldste boplassen i Alta er Bossekop, hvor helleristnigner dokumenterer at det her har vært …