Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #2

Musikkvideo av sangen "Empty pan"

Vi har kanskje alle hørt om "tre stammers møte", møtet mellom norsk, kvensk og samisk kultur.
Her får du en annen type "tre stammers møte", nemlig møtet mellom palestinsk, russisk og samisk kultur som forenes gjennom dette musikkprosjekte som resulterte i en vakker og flerkulturell låt.

En hund etter kultur


Nornett er en sprek bedrift som er med på å løfte Sisa, Bossekop og ellers kulturlivet i Alta, og alt dette i tillegg til den jobben de egentlig skal gjøre med å levere fiber til Altas innbyggere. Her har den kreative gjengen laget sin egen versjon av Finnmarksløpet.

Ser vi verdien i folk eller ser vi det vi vil se?

Joshua Bell, en av de beste konsertfiolinister i verden, spilte gratis i 45 minutter, på en fiolin til en verdi av 3.5 million dollar på e t-banestasjon. Over tusen mennesker passerte Bell, bare syv stoppet for å høre han spille, inkludert en 3 år gammel gutt, og bare én person kjente han igjen.
Se filmen

Finn mer om Sisa

Da Sisa ble etablert 18 oktober for 10 år siden var ideen å bygge en sosial møteplass i Altasamfunnet hvor mennesker med ulike bakgrunn kunne møtes og bli kjent med hverandre.
Behovet for et uformelt møtested var viktig og det viste seg at mange lokale lag og foreninger manglet lokaler til sine aktiviteter.

Les mer

Share a Little Love

Kom på besøk

Check Also

Nyhetsbrev fra Kulturbydelen Bossekop Issue #12

BossekopmarkedetDen eldste boplassen i Alta er Bossekop, hvor helleristnigner dokumenterer at det her har vært …